Vejetaryen Ramen Çorbası

Blog geri dön

Vejetaryen Ramen Çorbası

Bu tarif için 7 mm uçlu V5 PowerLine sebze dilimleyici kullanıldı.

Ramen 3 bölümden oluşan bir yemektir: çorba, erişte ve çeşitli garnitürler. Hazırlaması kolay ama çok lezzetli! Farklı malzemelerle birleştirip kendi zevkinize göre değiştirebilirsiniz! Tarifimizi deneyin ve nasıl beğendiğinizi bize bildirin!
Çorba için malzemeler:
  • 250 ml su
  • Çorba için ½ doğranmış sebze
  • 2 kaşık soya sosu
  • ½ çay kaşığı toz biber
İçindekiler:
  • Noodle
  • 1 büyük havuç
  • 3 ince dilimlenmiş taze zencefil
  • 3 büyük mantar (veya başka bir mantar türü)
  • 1 taze soğan
  • 1 avuç tatlı mısır
  • 1 yaprak pazı veya ıspanak
Hazırlık:
Çorba
Havuçları ve zencefili ince şeritler halinde doğrayın, et suyu yaptığımız tencereye koyun, üzerine su dökün ve 10 dakika pişirin, altını kısın ve soya sosu ve kırmızı biber ekleyin, kaynamaya bırakın.
Sebzeler – Çorba kaynarken mantarları orta incelikte dilimleyin, biraz yağda soteleyin ve yüksek ateşte sararıncaya kadar kızartın ve kenara alın. Taze soğanları halkalar halinde kesin. Pazı veya ıspanağı şeritler halinde kesin. Şeker mısırı soğuyunca kaynar suda kısa bir süre ıslatın ve kullanıma hazır hale gelsin. Çorba hazır olduğunda, özenle pişirilmiş havuç ve zencefili çıkarın ve bir kenara koyun, servis için onlara ihtiyacımız var.
Noodle
Noodleların üzerine 5 dakika kadar kaynar su dökün. Hazır olduklarında boşaltın.
Şimdi tüm malzemeleri hazırladık ve servis zamanı:
Çorbayı daha derin bir seramik kaseye dökün, ardından yemeğin fotoğrafında önerildiği gibi yan tarafa erişteleri, ardından sebzeleri istediğiniz sırayla yerleştirin.
Ramen, son derece doyurucu ve sağlıklı bir çorba olarak sıcak servis edilir!

Bu gönderiyi paylaş

Blog geri dön